Αθλητικά

Βραβεύονται Τζένγκο και Μποτσκάριωβ (pic)

Την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 στην Αθήνα με την παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της βράβευσης.

Με τη διοργάνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής θα τιμηθούν ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Μποτσκαριώβ Γεώργιος μαζί με την αθλήτρια του Ελίνας Τζένγκο που διακρίθηκαν για τη μεγάλη επιτυχία και κατέκτησαν το Χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στον ακοντισμό στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων Buenos Aires 2018. Επίσης με την επίδοση αυτή έχουν πετύχει την κατάρριψη του Ολυμπιακού ρεκόρ.

Πηγή: www.botskariov.com

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close