Αθλητικά

Μια ανάσα από Λεμονή η Δόξα Δράμας

Νέο Χαλκιδικιώτικο αίμα στους ασπρόμαυρους

Οι μαυραετοί είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Καλούδη Λεμονή από τη Ποτίδαια κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα τις επόμενες ώρες.

Ο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής από τη Ποτίδαια έμεινε ελεύθερος από την Ολλανδική Τέλσταρ(σ.σ έχει θητεία σε Αρη, Λαγκαδά και Κισσαμικό) και όπως όλα δείχνουν θα ανανεώσει το Χαλκιδικιώτικο στοιχείο στη Δόξα μετά τη φυγή Βιτλή για λογαριασμό του Ηρακλή.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close