Αθλητικά

To «ευχαριστώ» του Πολυγύρου στα Σήμαντρα

«Σύντομη επιστροφή εκεί που ανήκετε»

Η Νίκη φιλοξενήθηκε στο γήπεδο των Σημάντρων «Γεράσιμος Χάνος» για προπονήσεις εξαιτίας της κακής κατάστασης που ήταν το γήπεδο της ομάδας στη πρωτεύουσα.

Αυτή η κίνηση των ανθρώπων του ΑΟΣ άγγιξε αυτούς του Πολυγύρου και ευχαρίστησαν δημόσια τους άλλοτε κυπελλούχους Χαλκιδικής.

Αναλυτικά: 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους τους ανθρώπους του Συλλόγου, στο ιστορικό σωματείο των Σημάντρων και προσωπικά στον φίλο μας, τον πρόεδρο Χατζηευθυμίου Δημήτρη!

Λόγω της έντονης χιονόπτωσης το Στάδιο Πολυγύρου ήταν ακατάλληλο για προπόνηση και η ομάδα των Σημάντρων μας φιλοξένησε και πραγματικά μας αγκάλιασε για τέσσερις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα!

Δυο ιστορικά σωματεία, που μόλις πριν από δυο χρόνια, καθώς ήταν δυο από τις ομάδες που έπαιζαν το καλύτερο ποδόσφαιρο τότε της Χαλκιδικής, βρέθηκαν αντιμέτωπες στον Τελικό Κυπέλλου, σε μια συνέχεια του ιστορικού υγιούς ανταγωνισμού που είχαν όλα τα χρόνια. Πέρα όμως από το αγωνιστικό κομμάτι οι σχέσεις ανάμεσα στους ανθρώπους των Συλλόγων πάντα ήταν κάτι παραπάνω από φιλικές. Αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά με την εξαιρετική στάση του ΑΟΣ, που δεν είχε καμία υποχρέωση να μας δεχτεί, να μας παραχωρήσει το γήπεδο Γεράσιμος Χάνος, ένα από τα ομορφότερα του Νομού και τα εκπληκτικά αποδυτήρια τους για την εξυπηρέτηση της ομάδας.

Το εκτιμάμε με την καρδιά μας και νιώθουμε απόλυτα περήφανοι που υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άνθρωποι, τέτοιες ομάδες με αρχές και αξίες και τέτοια φιλόξενα μέρη, στο ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής μας.

Ότι και να πούμε είναι λίγο.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε σύντομα στη θέση που αρμόζει σε ένα από τα μεγάλα σωματεία του τόπου!

Στην πρώτη κατηγορία!

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close