Αθλητικά

Φώναξαν…ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ μικροί ποδοσφαιριστές

Σε αγώνα Κ-15 οι δυο ομάδες συγκίνησαν τους πάντες

Σε αγώνα Κ-15 ανάμεσα στις ομάδες των Μπέμπηδων και του ΠΑΟΔ στην ανάπαυλα της αναμέτρησης οι δυο ομάδες συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του γηπέδου και φώναξαν δυνατά… ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ.

Η κατάσταση που εξελίσσεται γύρω από τη Μακεδονία ευαισθητοποίησε τους πάντες, φυσικά και τα μικρά παιδιά, με αποτέλεσμα να κάνουν τα πάντα να ακουστεί το όνομά της.

Όπως ήταν λογικό η κίνηση των δυο συλλόγων, όπως αναφέρει και το insport.gr εισέπραξε το χειροκρότημα όσων έζησαν τη στιγμή.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close