Επίθεση μέσω του twitter εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις δηλώσεις του Μεγάρου Μαξίμου περί ακραίων στοιχείων στο συλλαλητήριο.
Ο Πάνος Καμμένος ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter μια γελοιογραφία που δείχνει τους πρώην κυβερνητικούς εταίρους μαζί δίπλα δίπλα στα υπουργικά έδρανα.
Στη γελοιογραφία ο Τσίπρας φαίνεται να λέει «Ακραίοι πηγαίνουν στα συλλαλητήρια», ενώ ο Πάνος Καμμένος του απαντά: «Αυτοί που σε έκαναν πρωθυπουργό»!


Ο Πάνος Καμμένος είχε δείξει τις προθέσεις του από το πρωί της Κυριακής στο ΣΚΑΙ όταν εξαπέλυσε βόμβες στραμμένες προς τα πρώην στελέχη του που παραμένουν στην κυβέρνηση αλλά και προς τον Αλέξη Τσίπρα. Την ίδια ώρα άφησε υπαινιγμούς για χρηματισμό Κοτζιά από τον Σόρος, για τη συμφωνία των Πρεσπών!
“Δεν θα ξαναπεράσει νομοσχέδιο”

Ο Πάνος Καμμένος ανέφερε πως εάν ο Αλέξης Τσίπρας κρατήσει τους υπουργούς και υφυπουργούς των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση, τότε “δεν θα μπορέσει να ξαναπεράσει νομοσχέδιο.”
Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση σε Κουντουρά, Κόκκαλη και Κουίκ. Ανέφερε πως Κουντουρά και Κόκκαλης είχαν συμφωνήσει μαζί του για τη στάση που θα κρατήσουν απέναντι στη συμφωνία των Πρεσπών, ωστόσο ξαφνικά άλλαξαν στάση και τάχθηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Για τον Τέρενς Κουίκ δήλωσε πως παρ’ ότι τον έκανε δύο φορές υπουργό, εκείνος χρησιμοποιήσει αυτές τις θέσεις για να τον “χτυπήσει” και να του γυρίσει την πλάτη.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Καμμένος τόνισε για μια ακόμα φορά πως το κείμενο της συμφωνίας των Πρεσπών που έφτασε στην Βουλή έχει αλλοιωθεί και δεν είναι το ίδιο με αυτό που συμφώνησαν αρχικά Τσίπρας – Ζάεφ.
Για την Μαρίνα Χρυσοβελώνη τόνισε πως την έκανε υπουργό παρ’ ότι δύο φορές απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής, αλλά παρ’ όλα αυτά τον πρόδωσε για να κρατήσει την καρέκλα της.
Υπαινιγμοί για Κοτζιά
Σχετικά με τον Νίκο Κοτζιά, ο Πάνος Καμμένος αναρωτήθηκε πως μπορεί το “Πράττω” και βρίσκει έσοδα και κάνει εκδηλώσεις σε όλη την χώρα. Σημείωσε επίσης πως ο Σόρος δίνει χρήματα σε διάφορους πολιτικούς για τους σκοπούς του, αφήνοντας έτσι υπαινιγμούς για χρηματισμό του Νίκου Κοτζιά προκειμένου να περάσει τη συμφωνία των Πρεσπών.
Ανέφερε επίσης πως σύμφωνα με καταγγελίες, κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών δόθηκαν σε Σκοπιανά μέσα.

Πηγή: newsit.gr