Η Ιερισσός θα φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON DO ITF ανδρών/γυναικών 2019 με τη συμμετοχή 200 αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα. Οι αθλητές θα διαγωνιστούν στις μάχες, τα tull (φόρμες), τις εναέριες τεχνικές και τα τεστ δύναμης.
Οι πρώτοι από κάθε κατηγορία θα συγκροτήσουν την Εθνική Ελλάδος που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθούν στο Ρίμινι της Ιταλίας και στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας αντίστοιχα.
Ο τοπικός Σύλλογος Άτλας Ιερισσού θα εκπροσωπηθεί σε αυτό το Π/Π από δύο αθλητές, την Εύη Μακρή στα tull και τον Τζίτζιο Γρηγόρη στα Τεστ Δύναμης.
Το Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αριστοτέλη, ένας από τους διοργανωτές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, μέσω της Προέδρου του, εύχεται σε όλους τους αθλητές καλή επιτυχία στα αγωνίσματα τους.
Συγκεκριμένα, η Πρόεδρος του Αριστοτέλειου κα Παναγιωτοπούλου Ελένη δήλωσε «…είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση μας που φιλοξενούμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON στο Δήμο μας. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία στη διοργάνωση και στους αθλητές!!!..»

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Το Σάββατο στις 26-01-2019 θα διεξαχθούν όλα τα αγωνίσματα των Ανδρών (Τουλ, Μάχη, Ειδικές Τεχνικές και Τεστ Δύναμης).
Την Κυριακή στις 27-01-2019 θα διεξαχθούν όλα τα αγωνίσματα των Γυναικών (Τουλ, Μάχη, Ειδικές Τεχνικές και Τεστ Δύναμης).
Η διαδικασία για την πρόκριση στις Ειδικές Τεχνικές θα γίνει ως εξής:
Αρχικά οι αθλητές-τριες θα διαγωνιστούν σε χτύπημα της δικής τους επιλογής. Μόνο όσοι επιτύχουν 3 βαθμούς θα περάσουν στον επόμενο γύρο, όπου θα διαγωνισθούν σ’ ́όλα τα υπόλοιπα λακτίσματα, ώσπου να βγει το τελικό αποτέλεσμα.
Σχετικά έγγραφα.
Προκήρυξη Πανελληνίου Πρωταθλήματος Taekwon-do ITF Α/Γ 2019
Δήλωση Συμμετοχής Πανελληνίου Πρωταθλήματος Taekwon-do ITF Α/Γ 2019