Το ΕΠΑ.Λ. Νέων Μουδανιών αισθάνεται την ανάγκη, αλλά και την υποχρέωση, να ευχαριστήσει θερμά τη Διεύθυνση, τους εκπαιδευτικούς και εκπαιδευτές, αλλά και τους σπουδαστές/-στριες του Δ.Ι.Ε.Κ. Ν. Μουδανιών για την παρασκευή και προσφορά Χριστουγεννιάτικων επετειακών γλυκισμάτων (μελομακάρονων και κουραμπιέδων),
α) στα παιδιά, εφήβους και άτομα με αναπηρία, καθώς και στο προσωπικό – στελέχη του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Πορταριάς, κατά τη φιλοξενία – συνεργασία τους με εκπαιδευτικούς, μαθήτριες/-τές του ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 και
β) στους Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητριών/-των του ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών, κατά τη συνάντηση ενημέρωσής τους από το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018.
Ακόμη, παρασκευή και προσφορά του ΔΙΕΚ Ν. Μουδανιών απετέλεσαν οι πρωτοχρονιάτικες πίτες – Βασιλόπιτες για την παραδοσιακή κοπή, την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, από τους μαθητές, τις μαθήτριες και το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών.
Με τις ευχαριστίες μας αυτές, προσδοκούμε και ευελπιστούμε σε ακόμη περισσότερη και καλύτερη – αποδοτικότερη συστέγαση και συνεργασία, που θα αποβαίνει πάντα ωφέλιμη και δημιουργική για τους σπουδαστές αλλά και τους μαθητές μας.
Από τη Διεύθυνση του ΕΠΑ.Λ. Νέων Μουδανιών