Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, συμμετείχε σήμερα στη Γενική Συνέλευση του Παγχαλκιδικού Συλλόγου «ο Αριστοτέλης», που πραγματοποιήθηκε στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» της Θεσσαλονίκης και στη διάρκειά της, μεταξύ άλλων, τιμήθηκε ο απερχόμενος πρόεδρος Μιχάλης Καρτσιώτης, ενώ αναδείχθηκε το νέο Δ.Σ. υπό το νέο πρόεδρο Γιάννη Κοτσάνη, μέχρι πρότινος γεν. γραμματέα του Συλλόγου.

Μετά το πέρας της συνέλευσης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να τιμήσουμε τη διαχρονική πολιτιστική και κοινωνική προσφορά του Παγχαλκιδικού Συλλόγου, αλλά και τον απερχόμενο πρόεδρο Μιχάλη Καρτσιώτη που επί δέκα χρόνια αφιέρωσε τον εαυτό του στη Χαλκδική, στον πολιτισμό της και στους ανθρώπους της. Προσωπικά, είχα την ευκαιρία να συναντήσω και να συζητήσω με πολλούς συμπατριώτες που κατοικούν ως επί το πλείστον στη Θεσσαλονίκη. Είμαι βέβαιος πως και υπό το νέο Πρόεδρο Γιάννη Κοτσάνη ο Παγχαλκιδικός Σύλλογος θα διατηρήσει και θα επεκτείνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στα δρώμενα του νομού μας. Εναπόκειται στην Αυτοδιοίκηση, από το σύνολο του νομού, να αξιοποιήσει ακόμα περισσότερο τον φορέα ως σταθερό συνεργάτη εξωστρέφειας της Χαλκιδικής και προβολής των πλεονεκτημάτων της.»

Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης ο κ. Βαλιάνος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ανακοινώνοντας, μεταξύ άλλων, τη συμβολική συνδρομή στην προσπάθεια της νέας διοίκησης για τη στήριξη της περιοδικής έκδοσης του συλλόγου.