Πολιτική

O Ηλίας Ιορδανίδης στις επιλογές του Μητσοτάκη

Το μέσο όρο ηλικίας των γαλάζιων ψηφοδελτίων θέλει να “ρίξει” ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, με στόχο να στείλει ένα μήνυμα ανανέωσης.

Έτσι στις γαλάζιες λίστες στις επόμενες εθνικές εκλογές και τις ευρωεκλογές θα συμπεριληφθούν αρκετοί υποψήφιοι από την ΟΝΝΕΔ, είτε ενεργοί στη νεολαία, είτε πρόσφατα αποχωρήσαντες.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ με στόχο να δοθεί το στίγμα κινητοποίησης της γαλάζιας νεολαίας στις ευρωεκλογές.

Ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης ανακοινώθηκε χθες ότι θα είναι υποψήφιος στο Βόρειο Τομέα Αθηνών, που προκύπτει από το “σπάσιμο” της πρώην Β΄Αθηνών.

Υποψήφιοι προερχόμενοι από την ΟΝΝΕΔ θα είναι επίσης ο Ηλίας Ιορδανίδης στη Χαλκιδική,  ο Απόστολος Παπαποστόλου στη Φθιώτιδα, ο Χρήστος Χρόνης στη Μαγνησία, η Νατάσσα Σωτηριάδου στο Κιλκις, ο Χάρης Λαζάνης στα Ιωάννινα, ο Φίλιππος Φόρτωμας στις Κυκλάδες (επίσης ανακοινώθηκε χθες ως αναπληρωτής γραμματέας Οικουμενικου Ελληνισμού),ο Νίκος Λυσιγάκης στην Εύβοια και ο Ντίνος Παπαδημητρίου στην Άρτα.

Στη Δυτική Αττική, τη μία από τις δύο περιφέρειες που θα δημιουργηθούν από την κατάτμηση του υπολοίπου Αττικής, θα είναι υποψήφιος ο Ανδρέας Τσώκος.

Στην Α Πειραιώς υποψήφιος θα είναι ο Γιάννης Μελάς και στη Β’ Πειραιώς ο Γιώργος Βρεττάκος.

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ Χρήστος Δερμεντζόπουλος θα είναι υποψήφιος στον Έβρο. Το μέλος του εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ Φώτης Βρέκος στην Καρδίτσα.

Πηγή: news247.gr

 

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close