Σκηνές απείρου κάλους σημειώθηκαν στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ, με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να επιδίδεται σε ένα μοναδικό σόου στον τηλεοπτικό αέρα.
Αφού τσακώθηκε με τον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου, χτυπώντας τα χέρια στο τραπέζι και βρίζοντας, σηκώθηκε έξαλλη και έφυγε από το στούντιο.
«Θα παραιτηθώ, αλλά δεν ξέρω πότε», είπε μεταξύ άλλων για να προσθέσει οργισμένη: «Τον Λεβέντη θα τον ξεμπροστιάσω, έχει τόσες πομπές, πάρτε τον τηλέφωνο να βγει τώρα… Έχω ηχητικό. Του είπα ‘’μην ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη’’».
«Δεν πήρα ούτε υπουργεία, ούτε πουλήθηκα, πήγα με τη θέλησή μου στον ΣΥΡΙΖΑ… Δεν θα πάρω υπουργείο αν μου προταθεί», ανέφερε η ίδια.
Η κ. Μεγαλοοικονόμου τόνισε πως δεν πρόκειται να προδώσει τον ΣΥΡΙΖΑ και πως έσπασε το «εμπάργκο» στον ΣΚΑΙ γιατί είναι κεντρώα και όχι συριζαία.
Εν συνεχεία το λόγο πήρε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Λεωνίδας Γρηγοράκος, που ήταν επίσης στο πάνελ, κάνοντας λόγο για «τραγωδία για τη χώρα», «πολιτικό δελφινάριο» και «παράσταση σε θερινό θέατρο».
Σε εκείνο το σημείο η κα Μεγαλοοικονόμου εξεμάνη, λέγοντας: «Και εσείς θέατρο είστε στην κυρία Φώφη. Μου είχαν κάνει πρόταση στο ΠΑΣΟΚ, αλλά πήγα στον ΣΥΡΙΖΑ, για να ξεμπροστιάσω τα φαγοπότια σας…».
Στις παρατηρήσεις του Γιώργου Αυτιά, ότι διακόπτει τον κ. Γρηγοράκο, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε εξοργισμένη, χτυπώντας το τραπέζι: «Θα μιλήσω όσο θέλω».
H εκπομπή πήγε σε διαφημίσεις και όταν επέστρεψε, η κα Μεγαλοοικονόμου τελικά δεν είχε φύγει από το πάνελ, ωστόσο είχε φύγει από δίπλα της ο Βασίλης Οικονόμου και είχε καθίσει σε άλλο σημείο.
Ωστόσο, η παράσταση της κας Μεγαλοοικονόμου συνεχίστηκε, αφού ξέσπασε και πάλι, λέγοντας πως «ο Τσίπρας είναι λεβεντιά και όλοι οι άλλοι είναι κουραμπιέδες», τα «έχωσε» μάλιστα και στον Γιώργο Αυτιά, λέγοντας πως «δεν μου είπατε ότι θα είμαστε σε πάνελ, όταν με καλέσατε αλλά μόνη μου» και τότε έφυγε οριστικά από την εκπομπή.