Στην εκπομπή Το Πρωινό μίλησε ο Κώστας Χατζής και ο σπουδαίος δημιουργός μεταξύ άλλων μίλησε για το ρατσισμό που έχει βιώσει. Αποκάλυψε ένα «πείραμα» που έκαναν με τη δεύτερη γυναίκα του, όπου διαπίστωσε ότι υπάρχει ρατσισμός, ενώ με τρυφερότητα και χιούμορ μίλησε και για τα έξι του παιδιά.
«Πήγαινα στα αναψυκτήρια και με παρουσιάζανε ότι είμαι από διάφορες φυλές, επειδή ήταν της μόδας» είπε αρχικά. Και πρόσθεσε: «Επειδή ήμουνα σκούρος κι έλεγα διάφορα τραγούδια λατινικής Αμερικής και ιταλικά… Έκανα τον ξένο για να επιβιώσω». Παραδέχτηκε, δε, ότι δεν περίμενε να ερχόταν η επιτυχία αυτή, η οποία εξηγεί πως είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς.
Για τα παιδιά του είπε με τρυφερότητα: «Έχω έξι παιδιά. Και το έκτο παιδί μου πήρε όλη τη γυφτιά. Όλα είναι γυφτάκια, αλλά το τελευταίο είναι περισσότερο. Είναι 15 ετών. Περπατάει και νομίζεις ότι χορεύει. Έχει ταλέντο στη μουσική και το τραγούδι».
Όταν η δημοσιογράφος της εκπομπής αναφέρθηκε σε ένα «πείραμα» που είχε κάνει η δεύτερη σύζυγός του, η οποία είναι Γαλλίδα και δεν πίστευε ότι υπάρχει ρατσισμός στην Ελλάδα.
«Σε μία συζήτηση που είχαν η γυναίκα μου με την κόρη μου Αγάπη και της είπε ότι υπήρχε ρατσισμός, εκείνη δεν το πίστευε. Έτσι, λοιπόν, της είπε να κάνουν ένα πείραμα. Την άλλη μέρα την έντυσε τσιγγάνα και πήγαν σε μέρη που ψώνιζε η Αντωνία και δεν την γνώρισαν. Η συμπεριφορά τους ήταν τρομακτική. Ένιωσε φοβερά το ρατσισμό. Μέχρι που σιχαινόντουσαν να της δώσουν τα ρέστα. Έκανε μία εβδομάδα να συνέλθει» αποκάλυψε ο Κώστας Χατζής.
https://youtu.be/puLNxWzdT2M
Πηγή: newsbeast.gr