Υπογράφτηκε την πρώτη Φεβρουαρίου το Πρωτόκολλο παραλαβής του κτηρίου του ΙΚΑ στην Αρναία από το Δήμο Αριστοτέλη με σκοπό τη στέγαση κοινωνικών δομών του.
Μετά από πολλές προσπάθειες και χρονοβόρες διαδικασίες, η παρούσα Δημοτική Αρχή κατάφερε να υπερκεράσει όλες τις δυσκολίες και να μισθώσει το κτήριο του ΙΚΑ στην Αρναία.
Εκεί, θα στεγαστούν κοινωνικές Δομές που ανήκουν στη ΔΗ.ΚΕ.ΔΑ. «Η Φροντίδα», όπως η  Κοινωνική Μέριμνα, το ΚΑΠΗ, το ΚΔΑΠ, τα γραφεία της Φροντίδας και  το ΚΕΠ του Δήμου.
Η εξαιρετικά σημαντική αυτή κίνηση πρόκειται να ωφελήσει πολλαπλά την πόλη και τους Δημότες της Αρναίας, καθώς θα πάρει ζωή μετά από τόσα χρόνια ένα  ερημωμένο κτήριο στο κέντρο της Αρναίας, γεγονός που αποτελούσε διακαή επιθυμία των Δημοτών μας, οι οποίοι  θα έχουν πλέον την δυνατότητα ευκολότερης πρόσβασης στις κοινωνικές δομές μας που θα βρίσκονται συγκεντρωμένες όλες  μαζί .
Οι εργασίες αποκατάστασης του κτηρίου πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα, έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η μετακόμιση των υπηρεσιών στο νέο κτήριο.
Η παρούσα Δημοτική Αρχή ήταν και παραμένει προσηλωμένη στην επιδίωξη πολιτικών με κοινωνικό πρόσημο, καθώς οι ανάγκες των Δημοτών μας είναι ο διαρκής οδηγός μας.