Η Χαλκιδική έχουμε πει ανέκαθεν πως… ταΐζει τα επαγγελματικά σαλόνια της χώρας και θα συνεχίσει να το κάνει όπως φαίνεται.
Το Σαββατοκύριακο (2-3/2) είχαν τη τιμητική τους δύο ποδοσφαιριστές που κατάγονται από το νομό. Ο λόγος για τον Άγγελο Τσιγγάρα (αρχική φώτο) και για τον Βασίλη Βιτλή (φώτο εντός άρθρου).
Ο πρώτος έχει γίνει εδώ και κάποιους μήνες επαγγελματίας με τα χρώματα του Παναιτωλικού και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Τραϊανού Δέλλα. Μάλιστα, το Σάββατο (2/2) στην εκτός έδρας νίκη των Αγρινιωτών στη Λαμία (0-2) έκανε ντεμπούτο στο αρχικό σχήμα. Η συμμετοχή του στην ενδεκάδα και η απόδοση του αυξάνουν το βαθμό επιτυχίας μετά το διπλό της ομάδας.
Ο Βιτλής μετακόμισε πρόσφατα, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, στον Ηρακλή και από τα πρώτα ματς έχει πάρει φανέλα βασικού. Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά σημείωσε ένα όμορφο τέρμα που έδωσε το προβάδισμα στο Γηραιό αλλά οι Θεσσαλονικείς έχασαν τη νίκη στο φινάλε του αγώνα (2-2).
Ένα Σαββατοκύριακο πετυχημένο, όπως ήταν και για άλλους αθλητές του νομού, ωστόσο οι δύο προαναφερθέντες είχαν ένα παραπάνω λόγο να είναι χαρούμενοι, άσχετα που το γκολ του Βασίλη Βιτλή δεν συνοδεύτηκε με νίκη της ομάδας του.