Το πρόβλημα στέγασης των κοινωνικών δομών του, λύνει ο δήμος Αριστοτέλη μισθώνοντας το κτίριο του ΙΚΑ στην Αρναία, και ήδη υπογράφτηκε το Πρωτόκολλο παραλαβής του κτηρίου για το σκοπό αυτό.
Την πρωτοβουλία ανέλαβε η δημοτική αρχή όταν το ΙΚΑ εγκατέλειψε τις υπηρεσίες. Αρχικά ο δήμος θέλησε να εκμισθώσει όλο το κτίριο αλλά το τίμημα, όπως τόνισε ο κ. Ζουμπάς ήταν μεγάλο. Έτσι μισθώνετια ένα μέρος του κτιρίου. Εκεί, θα στεγαστούν κοινωνικές Δομές που ανήκουν στη ΔΗ.ΚΕ.ΔΑ. «Η Φροντίδα», όπως η  Κοινωνική Μέριμνα, το ΚΑΠΗ, το ΚΔΑΠ, τα γραφεία της Φροντίδας και  το ΚΕΠ του Δήμου.
“Στόχος μας είναι να στεγαστούν επιπλέον υπηρεσίες και αυτό είναι ένα όμειρο για μας. Να φανταστείτε ότι το ΚΑΠΗ Αρναίας δεν στεγαζόταν κάπου εδώ και δύο χρόνια. Σημαντικό είναι να βρίσκονται οι δομές σε ένα χώρο και μάλιστα με προσβασιμότητα όπως είναι αυτό το κτίριο“, τόνισε η κ. Κατερίνα Μήτρου Πρόεδρος της “Φροντίδας”.

Οι εργασίες αποκατάστασης του κτηρίου πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα, έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η μετακόμιση των υπηρεσιών στο νέο κτήριο.