Ένας από τους κορυφαίους αθλητές του κλασικού αθλητισμού του Μποτσκαριώβ, ο σφαιροβόλος, Μουζενίδης Οδυσσέας, βραβεύθηκε εις διπλού. Το καλοκαίρι 2018 μας έκανε υπερήφανους με την κατάκτηση 3ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταμπέρε Φινλανδίας και τις καλύτερες επιδόσεις ως νέος σφαιροβόλος αθλητής.

Για τους αθλητές του Μποτσκαριώβ Γεώργιο και τον ίδιο ήταν μεγάλη χαρά που με την παρουσία τους τιμήθηκαν για τις διακρίσεις τους.

Η επόμενη κορυφαία αθλήτρια του Μποτσκαριώβ είναι η 17χρονη ακοντίστρια, Ελίνα Τζένγκο, που το φθινόπωρο 2018 σπάζοντας τα δικά της μέτρα με ένα πολύ δυνατό ατομικό της ρεκόρ κατέκτησε την 1 θέση με ΧΡΥΣΟ Ολυμπιακό Μετάλλιο στους αγώνες του Buenos Aires 2018.

Η καλύτερη στιγμή της βράβευσης ήταν και για ακόμα μια φορά η κορυφαία δισκοβόλος αθλήτρια, Σοφία Κεσσίδη, με την κατάκτησή της 6ης θέσης στου Ολυμπιακούς Αγώνες Buenos Aires 2018 μπόρεσε να πέτυχε τον στόχο της σπάζοντας το ατομικότης ρεκόρ.

Όι στιγμές είναι πολύ μοναδικές για τον προπονητή. Η ομοσπονδία του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. τίμησε για την προσφορά των διακρίσεων το 2018 και βράβευσε τον Μποτσκαριώβ Γεώργιο για το πολύτιμο έργο του στον Κλασικό αθλητισμό.

Πηγή: www.botskariov.com