Μπορεί ο ΠΑΟΚ να ξέφυγε από τους διώκτες του βαθμολογικά και να έχει τον πρώτο και βασικό λόγο στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, όμως ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν προτίθεται να βάλει “νερό στο κρασί του” και να κάνει αλλαγές που ενδεχομένως θα διακινδύνευαν απώλειες βαθμολογικές.
Ο Ρουμάνος τεχνικός αν δεν κάνει η ομάδα του άλλες 7 νίκες, που τώρα απαιτούνται, για να διασφαλίσει το πρωτάθλημα και μαθηματικά, δεν είναι πρόθυμος να κάνει αλλαγές, παρά μόνο τις αναγκαίες λόγω τραυματισμών, κόπωσης ή τιμωριών. Εχει -όπως λέει ο ίδιος- τον χρόνο στην συνέχεια να εντάξει στην ομάδα του τους νέους παίκτες που ήρθαν τον Ιανουάριο και αυτό θα το κάνει με μικρά και σίγουρα βήματα.
Ο ΠΑΟΚ βλέπει με μεγάλη αγωνιστική “δίψα” το παιχνίδι της Κυριακής στην Ριζούπολη εναντίον του Απόλλωνα Σμύρνης, που είναι το προτελευταίο στην Αθήνα φέτος για τον θεσμό του πρωταθλήματος. Στο παιχνίδι αυτό δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Δημήτρης Γιαννούλης,  που θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική ποινής αλλά οι σχεδιασμοί του τεχνικού του ΠΑΟΚ περιλαμβάνουν βασικές επιλογές για όλες τις θέσεις.
Μιλώντας στο “Πρακτορείο Fm 104,9” o βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, Αλέξης Αλεξίου, είπε μεταξύ άλλων: “Ο ΠΑΟΚ δεν θα διακινδυνεύσει να χάσει τα κεκτημένα γιατί είναι ομάδα με πλήρη έννοια του όρου, έχει πλούσιο ρόστερ κι έφτασε σε θέση πλεονεκτική υλοποιώντας το πιο δύσκολο μέρος του αγωνιστικού του προγράμματος. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει και το ντάμπλ φέτος δεδομένου πως έχει ο προπονητής ένα πλούσιο υλικό για να κάνει διαχείριση της κούρασης και να καλύψει το παιχνίδια που ακολουθούν και στην διοργάνωση του Κυπέλλου”.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ