Αθλητικά

Έκανε το «διπλό» στο τοπικό… ντέρμπι ο Πολύγυρος

Πέρασε από την έδρα των Βραστάμων

Η Νίκη συνεχίζει την εξαιρετικής της πορεία περνώντας και από την έδρα της γειτονικής Ελπίδας, παραμένοντας χέρι-χέρι στη δεύτερη θέση με το Στρατώνι.

Για τους φιλοξενούμενους τα γκολ πέτυχαν o Ιβάνωφ στο 15′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ με δράστη τον ίδιο πάλι από φάουλ ο Λιόλιος στη προσπάθεια του να απομακρύνει σημείωσε αυτογκόλ στο 75′.

Βραστά: Β. Καραβασίλης, Λιόλιος, Αρδάς (89΄ Τραμουντάνης), Βασιλάκης, Πανταζίδης, Γκρίλης, Σουσούρας (67΄ Φλέσσας), Μπουμπούρης, Νέστωρ, Κακούρος, Γρ. Καραβασίλης

Πολύγυρος: Αικατερινάρης, Αστεριάδης, Χλιάπας, Ζούνης (88΄ Αρβανίτης), Συρόπουλος, Πανισκάκης (83΄ Δάμδαλης), Ιβάνωφ (88΄ Καρατζιοβάλης), Χατζηστεργίου (78΄ Μάρθας), Βούλγαρης, Καράι, Παπαφλωράτος.

Πηγή φωτογραφίας: elpisvrastamon.blogspot.gr

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close