Αθλητικά

Σε απόσταση αναπνοής Στρατώνι και Πολύγυρος

Πολύ κοντά στη κορυφή οι δυο ομάδες. Σημαντικά παιχνίδια στη συνέχεια για τους πρώτους έξι της βαθμολογίας

Αμφότερες μοιράζονται τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα (σ.σ στα μεταξύ τους υπερτερεί το Στρατώνι) και βρίσκονται μόλις στο -4 από την πρωτοπόρο Καλλικράτεια.

Οι δύο παραπάνω ομάδες επικράτησαν στα ντέρμπι που είχαν το Σαββατοκύριακο (16-17/2) με Κασσάνδρα και Μουδανιά αντίστοιχα.

Είναι χαρακτηριστικό πως από την αμέσως επόμενη αγωνιστική ξεκινάει μια σειρά από σημαντικά παιχνίδια για τους πρώτους έξι του βαθμολογικού πίνακα (σ.σ Καλλικράτεια, Στρατώνι, Πολύγυρος, Μουδανιά, Ολυνθος, Κασσάνδρα) και τα αποτελέσματα αυτών θα κρίνουν πολλά για τη συνέχεια.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close