Η Όλυνθος επικράτησε της Ελπίδας Βραστών στο γήπεδο ” Νάκης Αυγερής” και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα και μπαίνει με καλή ψυχολογία σε μια σειρά δύσκολων αγώνων αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή(24/2) στα Μουδανιά.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλοί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δημιούργησαν φάσεις μπροστά από την εστία των Βραστάμων με το γκολ να έρχεται έπειτα από το πρώτο σφύριγμα της επανάληψης από τον Κεφάλα.
Αρκετά σοβαρή ήταν και η εμφάνιση της Ελπίδας, που αδικείται από τη βαθμολογική της θέση καθώς δείχνει καλό πρόσωπο στα ματς και θα παλέψει για τη σωτηρία της.
Πριν την αναμέτρηση κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της Χαρίεσσας που έφυγε εντός αγωνιστικό χώρου.
Συνθέσεις:
ΟΛΥΝΘΟΣ: ΣΟΥΝΑΣ, ΣΑΓΓΟΣ, ΜΟΥΡΜΟΥΡΗΣ Ν (60’ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ), ΨΕΥΤΟΓΙΩΡΓΟΣ, Καραγκιοζιδης, ΚΕΡΙΟΤΑ, ΠΑΝΑΝΟΣ(67′ ΣΤΕΡΜΟΥΓΚΟΥ), BENTZOΣ, METΣΙ(90′ ΜΟΥΡΜΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝ), KEΦΑΛΑΣ(82′ ΓΙΑΒΡΙΔΗΣ), ΓΕΡΑΝΤΖΗΣ
ΕΛΠΙΣ: ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ Β, ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ, ΓΚΡΙΛΗΣ, ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ, ΛΙΟΛΙΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΓΡ, ΝΕΣΤΩΡ, ΚΑΚΟΥΡΟΣ, ΙΣΠΡΙΑΝΗΣ Γ(82′ ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ), ΙΣΠΡΙΑΝΗΣ ΙΩΑΝ (79’ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ)
Φωτογραφία άρθρου: elpisvrastamon.blogspot.gr