Αθλητικά

Πρώτο εισιτήριο του τελικού στη Τρίγλια

Με συνολικό σκορ 6-0 ο ΠΟΤ προκρίθηκε στο τελικό της διοργάνωσης

Η Τρίγλια δικαιολόγησε το τίτλο του φαβορί, ως εκπρόσωπη του νομού στη Γ’ Εθνική και θα διεκδικήσει το δεύτερό της κύπελλο τα τελευταία τρία χρόνια.

Στη χθεσινή αναμέτρηση(20/2) ο ΠΟΤ επικράτησε με τέρματα των Πάλλα(πεν), Κεχαγιά και Ανδρεάκου και με συνολικό σκορ (6-0) ξεπέρασε το εμπόδιο της Καλλικράτειας και περιμένει αντίπαλο που θα κριθεί από το δεύτερο ματς της σειράς ανάμεσα στα Μουδανιά και τη Κασσάνδρα(1-0 η Κασσάνδρα στο πρώτο ματς).

Θυμίζουμε πως ο τελικός θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ολύνθου στις 9/3.

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button