Στον ζεστό και φιλόξενο χώρο  του τουριστικού περιπτέρου «Έξι Βρύσες», με χαρούμενη και εορταστική διάθεση από όλους τους παρευρισκόμενους , το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου  «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» έκοψε και φέτος την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την οποία ευλόγησε ο  Πρωτοπρεσβ. Αντώνιος Φιλίππου, τις Ιεράς Μητρόπολης Κασσανδρείας,  το Σάββατο  23 Φεβρουαρίου 2019.
Ο Αντιδήμαρχος Πολυγύρου Δημήτριος Ζαγγίλας μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου , Αστέριου Ζωγράφου  για υγεία και για μια καλύτερη χρονιά για όλους, ευχαρίστησε το Δ.Σ. και τους υπαλλήλους του Νομικού Προσώπου για τις υπηρεσίες που παρέχουν στους πολίτες επισημαίνοντας ότι ο Δήμος θα βρίσκεται στο πλευρό τους, συμπαραστάτης και αρωγός .
Από την πλευρά της η πρόεδρος του «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ», Ιφιγένεια Κυριάκου, ευχαρίστησε τα μέλη του του Διοικητικού Συμβουλίου για την συνεργασία και βοήθειά τους, συνεχάρη το προσωπικό του Ωδείου, των παιδικών σταθμών, των βιβλιοθηκών, τους γυμναστές και το διοικητικό τμήμα του Νομικού Προσώπου για την προσπάθεια που καταβάλλουν για την εξυπηρέτηση των πολιτών, ευχαρίστησε ονομαστικά στους  Εθελοντές και Συλλόγους του Δήμου που προσέφεραν στις εκδηλώσεις  του Ν.Π και αφού παρουσίασε τις  σημαντικότερες δράσεις των δομών του Ν.Π «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», στο πλαίσιο απολογισμού των προηγούμενων χρόνων,  ανέφερε συνοπτικά τους στόχους για το νέο έτος  και   ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια παραγωγική χρονιά, με υγεία.
Ήταν όλοι εκεί….. Τόσο η  Πρόεδρος όσο και οι συνεργάτες της στην διοίκηση δεν έκρυβαν την χαρά και ικανοποίηση τους για την μεγάλη ανταπόκριση που είχε το κάλεσμα τους.
Στο κάλεσμα έδωσαν το παρόν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου , Μαρία Σαράντη, ο Πρόεδρος του Τοπικού Πολυγύρου Νικήτας Κατσακιώρης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Ολύνθου Νικόλαος Αυγέρος, η εκπρόσωπος  του τοπικού Ορμύλιας Γεωργία Νίκου,   ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλειος Λαφαζάνης, τα μέλη της Διοίκησης του Ν.Π. «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» Χαράλαμπος Μπανάβας και Αθανάσιος Τσίγκας, ο παιδίατρος των Παιδικών Σταθμών Διονύσης Γιώργου, η Σουζάνα Καζάκα από το politistiko imerologio, οι Πρόεδροι και μέλη από το Κ.Α.Π.Η Πολυγύρου, το Κ.Α.Π.Η Ολύνθου, το Κ.Α.Π.Η Καλυβών, το Κ.Α.Π.Η Ταξιάρχη, το Πολιτιστικό Μορφωτικό και Περιβαλλοντικό Σύλλογο Αγίου Προδρόμου, το Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογος (ΑΜΣ) Βάβδου «Η Αναγέννηση», το Χορευτικό τμήμα Ένωσης Νεολαίας Βάβδου, τον Εκπολιτιστικό  Σύλλογο  Γυναικών  Βραστάμων, τον Σύλλογο Νεολαίας Γαλάτιστας,  τον Πολιτιστικό Σύλλογο τεχνών Γαλάτιστας «οι Ανθεμούσες», τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Γαλάτιστας,  τον Σύλλογο Γυναικών Ολύνθου,  το ΚΔΑΠ Ορμύλιας, τον  Σύλλογο ΑΜΕΑ Ν. Χαλκιδικής   «ΑΓΑΠΗ», τον Σύλλογο καλλιτεχνών εικαστικών τεχνών Πολυγύρου, τον Αθλητικό Σκακιστικός Όμιλος Πολυγύρου, τον Πολιτιστικό  Σύλλογο  Πολυγύρου, η Θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυγύρου, το φιλοζωικό Σωματείο Πολυγύρου “Κυβωτός”, τον Σύλλογο tae κwon do Πολυγύρου, τον Εθελοντικό Όμιλο Γυναικών και Κοινωνικής Ανάπτυξης Πολυγύρου, τον Χορευτικό  Όμιλο  Πολυγύρου, τον Σύλλογο Ηπειρωτών Χαλκιδικής”η Δωδώνη”, τον Σύλλογο Καρναβαλικών Εκδηλώσεων Διευρυμένου Δ. Πολυγύρου, τον Σύλλογο Γονέων της Παιδικής χορωδίας Πολυγύρου, τον Σύλλογο Κρητών Χαλκιδικής «Νίκος Καζαντζάκης», τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Πολυγύρου και το χορευτικό τμήμα του, τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Πολυγύρου, τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Πολυγύρου, τον Αθλητικό Όμιλο Πολυγύρου, φίλοι και υπάλληλοι του Δήμου.
Τα φλουριά έπεσαν στην δομή των παιδικών σταθμών και σε μία καλεσμένη.
Η βραδιά έκλεισε με μουσική και χορό με  τους Αφους Τσικούρη.