Η Μαρία Παπαστεργιανού είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος ΔΕ Σταγείρων Ακάνθου με τον συνδυασμό του Αργύρη Τσακνή “Ισχυρός Αριστοτέλης”. Ζει στην Ιερισσό και παρά το νεαρό της ηλικίας της θεωρεί την ενασχόλησή της με τα κοινά ως μια ευκαιρία αλλαγής αυτών που ζούμε σήμερα.
“Πολλοί νέοι έχουν τις ίδιες ανησυχίες και μέσα από εμένα ,μπορούν να ακουστούν, και μάλιστα να λυθούν κάποιες από αυτές”, υποστηρίζει η ίδια.
Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα και χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα, συνέπεια , αποτελεσματική διαχείριση χρόνου και έργων.
Στο μήνυμά της προς τους συνδημότες της για να την ψηφίσουν αναφέρει τα εξής:
Αγαπητοί Συνδημότες,
Θεωρώ πως οι ενεργοί πολίτες πρέπει να αναλαμβάνουν την ευθύνη ο καθένας από τη δική του πλευρά ξεχωριστά ώστε να συμβάλλουν στη πρόοδο και τη ποιότητα ζωής του Δήμου μας. Οι νέοι μπορούν να είναι πρωταγωνιστές στις εξελίξεις αυτές αφού είναι φρέσκοι σε ιδέες ,γεμάτοι διάθεση για ζωή μα πάνω από όλα έχουν επιθυμία για δημιουργία μέσω προσφοράς στα κοινά χωρίς κομματικές ,ιδεολογικές και πολιτικές διακρίσεις.
Για να συμβεί αυτό πρέπει κάποιος να τολμήσει να εμπιστευτεί αυτούς τους νέους ανθρώπους. Αυτήν την εμπιστοσύνη έδειξε σε έμενα ο Αργύρης Τσακνής, Υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Αριστοτέλη με την παράταξη «Ισχυρός Αριστοτέλης». Αποδέχομαι λοιπόν αυτή την πρόκληση και γνωστοποιώ την υποψηφιότητα μου ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος της παράταξης.
Ευχαριστώ πολύ τον Αργύρη Τσακνή για την τιμή που μου έκανε“.