Η κοπή της βασιλόπιτας της εταιρείας ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΕΒΤΕ πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 23 Φεβρουαρίου, σε κοσμικό κέντρο στην παραλία Νέων Μουδανιών, παρουσία των μελών της οικογένειας Αρζουμανίδη, των οικογενειών των εργαζομένων στην επιχείρηση, των εκπροσώπων συνεργαζόμενων εμπορικών επιχειρήσεων, ΜΜΕ, δημοσιογράφων, επιθεωρητών δικτύων, πραγματογνωμόνων κ.α.
Ο κ. Γιάννης Αρζουμανίδης, Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος αναφέρθηκε στα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας και στις δυνατότητες ανόδου της στα πλαίσια των σύγχρονων αναγκών που συνεχώς δημιουργούνται, αναλύοντας την άριστη κεφαλαιακή διάρθρωση και τη μεγάλη εμπειρία της εταιρείας. Ο κ. Κώστας Αρζουμανίδης, ιδρυτής της εταιρείας, έκοψε τη βασιλόπιτα, ευχόμενος καλή χρονιά σε όλους με υγεία και προσωπική ευτυχία αλλά και συνέχιση της ανοδικής πορείας της επιχείρησης. Ανακοίνωσε, επίσης, την έναρξη της συνεργασίας με τον ιαπωνικό κολοσσό NISSAN επισημαίνοντας ότι: «με προσαρμογή και συνεχή επιμόρφωση θα ανταποκριθούμε στις προκλήσεις!».
Αξίζει να σημειωθεί ότι το φλουρί της βασιλόπιτας, «έπεσε» στους πελάτες, ό, τι καλύτερο δώρο για τη νέα χρονιά.
Κάθετη οργάνωση-Ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση
Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1973 και από τότε μέχρι σήμερα καταγράφει δυναμική πορεία στο χώρο της αυτοκίνησης, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του σύγχρονου οδηγού αλλά και των νέων δεδομένων που συνεχώς ανακύπτουν. Η ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΕΒΤΕ αντιπροσωπεύει αυτή τη στιγμή τις: VW, Audi, Skoda, Mazda, NISSAN, Ford καθώς και τους γεωργικούς ελκυστήρες DEUTZ FAHR. Είναι μια κάθετη μονάδα στο χώρο της αυτοκίνησης με υπερσύγχρονα συνεργεία, φανοβαφεία, πρατήριο υγρών και αερίων καυσίμων, πλυντήρια, λιπαντήρια και βουλκανιζατέρ ενώ είναι πιστοποιημένη στις μετατροπές υγραεριοκίνησης, στις αναβαθμίσεις κινητήρων και παρέχει υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων, χρονομισθώσεων, ασφαλειών, δανείων, leasing κλπ.