Αθλητικά

Διπλό… προσπέρασης για τα Σήμαντρα

Ανέβηκε βαθμολογικά ο ΑΟΣ

Ο ΑΟΣ έχει ανεβάσει στροφές το τελευταίο διάστημα και αποδίδει εντός αγωνιστικού χώρου. Στο ντέρμπι με την Ελπίδα πήρε σημαντική νίκη και προσπέρε την ομάδα του Πολυγύρου.

Για τους φιλοξενούμενους το γκολ νίκης πέτυχε ο Γαϊτανίδης στο 26′ και κατάφεραν να το διατηρήσουν ως το τέλος.

Με το διπλό τα Σήμαντρα έφτασαν στη 4η θέση την Ορμύλια, ενώ άφησαν ποσώς τους την Ελπίδα Πολυγύρου.

Ελπίς Πολυγύρου – ΑΟ Σημάντρων 0-1

Συνθέσεις:

Πολύγυρος: Παπαμάρκου, Βλάχος, Λαναράς Τ, Λόλοβ, Γραμμένος, Ουζούνης, Θεολόγου, Λαναράς Α, Δημουδης, Κάτσα, Ρίνης Αλλαγές: Αυγέρος, Σαμαράς, Γισγάκης, Γκολέμι

Σήμαντρα: Κοτσαμπάσης, Καρασούλης Χατζηστεργιου Β, Μανηταράς, Μιστιλίδης Ορ, Μιστιλίδης Χρήστος, Παταρίδης, Μαρίνος Αν, Πατραλέξης Γαϊτανίδης, Ερμάντ Αλλαγές: Φρίκης Σ, Κασαπίδης, Μαρίνος Οδ.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close