Η πανέμορφη ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον φαίνεται πως αποτελεί τον διακαή πόθο πολλών κυβερνητικών στελεχών!
Η συζήτηση για ραντεβού μαζί της, αυτό δηλαδή που είχε παραδεχτεί ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος ότι δεν μπορεί να κλείσει, επανήλθε, αυτή τη φορά από τον Αλέξη Τσίπρα!
Μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και ενώ έκανε επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη ρητορική περί επαναδιαπραγμάτευσης του πρωτογενούς πλεονάσματος είπε: «Δεν ξέρω βέβαια αν ο Ευκλείδης συμφωνεί, διότι θεωρεί ότι του είναι δύσκολο να κλείσει ραντεβού με τη Σκάρλετ Γιόχανσον, αλλά εγώ που είμαι πιο φιλόδοξος από τον Ευκλείδη είμαι εδώ και λέω ότι μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού μαζί της αύριο το πρωί!».
«Αφού λοιπόν η αντιπολίτευση που υπέγραψε 4,5% ξαφνικά έχει μεγαλο πόνο για τα πλεονάσματα, να συμφωνήσουμε μαζί μια κοινή θέση απέναντι στους εταίρους και δανειστές μας για την ανάγκη επαναδιαπραγμάτευσης για περαιτέρω μείωση» συμπλήρωσε.
Υπενθυμίζεται ότι στις 17 Μαρτίου 2017, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας σε κοινοβουλευτική επιτροπή της Βουλής και σχολιάζοντας το αίτημα του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη να καθοριστεί ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα στο 2% και όχι 3,5% είπε: «Όντως, ο κ. Μητσοτάκης επιθυμεί πλεόνασμα 2%. Και εγώ θα ήθελα να βγω με τη Σκάρλετ Γιόχανσον»!