Ο Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 19:30 στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης πραγματοποίησε χορευτική, θεατρική παράσταση. Το «πολιτιστικό ημερολόγιο» βρέθηκε πριν μέρες από την παράσταση για τις ανάγκες των τηλεοπτικών γυρισμάτων .
«Φέτος θέλαμε να δούμε πώς γίνεται μια πρόβα πως λειτουργούν οι εθελοντές πως οι ερασιτέχνες χορευτές και ηθοποιοί πως είναι να είναι 2 τα ξημερώματα  να είσαι εκεί στην αίθουσα και να προσπαθείς για το καλύτερο αποτέλεσμα. Αποδείχτηκε η «οικογένεια» του ΛΟΠ πιο δυνατή από εμάς αφού τους αφήσαμε εκεί».
Το Σάββατο ήρθε και ήμασταν πάλι εκεί που έγινε το αδιαχώρητο στην αίθουσα. Πολλοί έφυγαν γιατί το θέατρο του Πολυγύρου αποδείχτηκε μικρό κάτι που το τόνισε και ο Δήμαρχος του Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος .

Σας παρουσιάζουμε ένα μικρό απόσπασμα από την εκπομπή που θα μεταδοθεί την Κυριακή 10/3 στις 21:00 στην TV100 και σε (Ε)15/3 στις 14:00.
Η πρόεδρος του Ομίλου κ. Έφη Κελιαφάνου μίλησε στη Σουζάνα Καζάκα: ο Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου αποφάσισε κάνει γνωστές κάθε χρόνο διαφορετικές χορευτικές περιοχές της Ελλάδος και να τις ένταξη στην παραπάνω εκδήλωση δείχνοντας τον πλούτο της χώρας μας. Φέτος θα παρουσιαστούν χοροί από τη Νάουσα,Καρδίτσα,Πήλιο,Χίο και ενδιάμεσα θα μας διασκεδάσουν με τη θεατρική παράσταση «στης κρίσης τον καιρό».
Ευχαριστεί ιδιαίτερα τα μέλη του Λαογραφικού τους χορευτές και ηθοποιούς τον Δήμαρχο Πολυγύρου, το Δήμο Πολύγυρου που τους δίνει τη δυνατότητα να μπορούν να εκφράζονται, τον κ. Γιώργο Διαμαντουλάκη.

Συντελεστές:
Διδασκαλία χορών: Βάγια Μιχάλη
Διασκευή σκηνοθεσία θεατρικού: Δημήτρης Μελάς