Ο Ζινεντίν Ζιντάν είπε το «ναι» στον Πέρεθ και θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με την Ρεάλ.
Οι συζητήσεις ανάμεσα στον Ζιντάν και στον Πέρεθ ολοκληρώθηκαν σύμφωνα με την Marca και ο Γάλλος θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας ο μέχρι πρότινος προπονητής της Ρεάλ είχε στο μυαλό του μόνο την επιστροφή στην Μαδρίτη.
Πολλές ομάδες του χτύπησαν την πόρτα, αλλά το μόνο που είχε στο μυαλό του ήταν η Ρεάλ. Η πρόσληψή του θα είναι άμεση και αυτό σημαίνει ότι το νέο πρότζεκτ, που θα ξεκινήσει με το τέλος της σεζόν, θα είναι μακροπρόθεσμο. Είναι αλήθεια ότι οι δύο άντρες διαφώνησαν πριν τη σεζόν, όμως πλέον υπάρχει κοινή κατανόηση για το τι πρέπει να γίνει.
Ο Ζιντάν ξέρει ότι θα υπάρχει υπομονή, ώστε να χτίσει μία νέα ομάδα από το μηδέν, ενώ πιστεύει ότι χρωστάει πολλά στον Πέρεθ, που τον πίστεψε και του έδωσε την πρώτη του δουλειά στους πάγκους. Ο άμεσος στόχος είναι ξεκάθαρος: η πρόκριση στο Champions League και η «αναγέννηση» παικτών όπως ο Μαρσέλο, ο Μπέιλ και ο Ίσκο, που έχασαν πολλά από τη δική του απουσία από τον πάγκο της βασίλισσας.


από gazzetta.gr