Η Χαλκιδική από ψηλά, σ’ ένα βίντεο τραβηγμένο με drone απ’ τον geo kok που μας καθηλώνει! Υπάρχουν χιλιάδες λόγοι να επισκεφτείς τη Χαλκιδική κι είμαστε σίγουροι πως μέσα απ’ το βίντεο θα σε πείσουμε χωρίς πολλά λόγια!
Σύμφωνα με όσα γράφει χαρακτηριστικά το Discover Greece για τη Χαλκιδική, θα πρέπει να προετοιμαστείτε να υποκύψετε στη γοητεία των τριών καλλίγραμμων «ποδιών»: Κασσάνδρα, Σιθωνία, Άθως. Τα δύο πρώτα δεν κάνουν διακρίσεις. Το τρίτο όμως είναι απαγορευμένο για τις γυναίκες, καθώς φιλοξενεί το φημισμένο μοναστικό Άγιο Όρος.
Τι σημαίνει διακοπές στη Χαλκιδική; Σμαραγδένιες παραλίες, πυκνά πευκοδάση, ονειρεμένα ξενοδοχεία, μικροί οικισμοί στη θάλασσα με ψαροταβέρνες και καφέ, beach bar σε ορμίσκους, αρχαιολογικοί χώροι με μεγάλη ιστορία, παραδοσιακά χωριά στη Σιθωνία, το σπήλαιο των Πετραλώνων στην Κασσάνδρα. Μια μικρή «χώρα των θαυμάτων» είναι η Χαλκιδική. Εξερευνήστε την με όλες σας τις αισθήσεις.

Τι αξίζει να δείτε στη Χαλκιδική
Ονειρεμένες βουτιές κάτω από τα πεύκα 
Πεύκα μέχρι την παραλία, λευκή άμμος, ονειρεμένοι όρμοι, τιρκουάζ νερά, κρυφοί κολπίσκοι. Οι παραλίες της Χαλκιδικής είναι τόσες όσες και οι επιλογές: άπειρες. Μην μετράτε, απλώς πάρτε χάρτη και σημειώστε: Καβουρότρυπες, Μικρό και Μεγάλο Καρύδι, Καλόγρια, Κρυοπηγή, Άγιος Μάμμας, Σάνη… Κάντε βουτιά στην ανείπωτη ομορφιά τους!
Πηγή: ipop.gr