Αθλητικά

Ευχαριστήριο της Νίκης Πολυγύρου προς το Δήμαρχο Αστέριο Ζωγράφο

Για την έναρξη διαδικασιών δημιουργίας αθλητικού κέντρου

Ένα τεράστιο έργο φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά στον Πολύγυρο.

Ο Δήμαρχος, Αστέριος Ζωγράφος, τρέχει τις διαδικασίες για τη δημιουργία ενός αθλητικού κέντρου που θα δώσει άλλη πνοή στην αθλητική ζωή της πόλης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση και το “ευχαριστώ” της Νίκης:

Ευχαριστούμε, από καρδιάς, τον Δήμαρχο Πολυγύρου, κ.Αστέριο Ζωγράφο, για τη σημερινή υλοποίηση της υπόσχεσης για έναρξη των διαδικασιών δημιουργίας ενός, τεράστιας σημασίας, έργου πνοής για τον αθλητισμό της πόλης μας!

Ένα αθλητικό κέντρο, που θα δώσει δυνατότητα στα εκατοντάδες παιδιά μας, να έχουν ένα ποιοτικό αθλητικό διέξοδο και θα ωθήσει τη νεολαία της πόλης, ακόμα περισσότερο, στον αθλητικό τρόπο ζωής και το αγαπημένο μας άθλημα!

Μια αθλητική κοινωνία δομημένη σε στέρεες βάσεις, με σωστούς ανθρώπους και ευγενικούς χαρακτήρες, όπως δουλεύει τόσα χρόνια ο οργανισμός μας!

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον άνθρωπο που πίστεψε και διεκδικεί, εδώ και χρόνια, την υλοποίηση αυτού του αθλητικού κέντρου. Τον δικό μας, κ.Παπαδάκη Νικόλαο!

Με τέτοιους ανθρώπους, με τόση αγάπη για τον τόπο, το ποδόσφαιρο, τον ιστορικό μας Σύλλογο και τα παιδιά μας, κοιτάμε το μέλλον με τεράστια αισιοδοξία!

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close