Μια σημαντική διάκριση από έγκριτο γερμανικό τουριστικό έντυπο έλαβε ξενοδοχείο στη Χαλκιδική. Πρόκειται για το εντυπωσιακό Sani Dunes, το πεντάστερο ξενοδοχείο του γνωστού ομίλου στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, το οποίο βραβεύτηκε στα Connoisseur Circle Hospitality Awards, κερδίζοντας τον τίτλο του καλύτερου Hospitality Design Hotel.
Σε μια λαμπερή τελετή η οποία έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης ITB στο “Sheraton Grand Hotel Esplanade Berlin”, η 16μελής κριτική επιτροπή του Independent Travel Board Connoisseur απένειμε το βραβείο στον όμιλο Sani αναγνωρίζοντας τις μοναδικές και ειδικά σχεδιασμένες υπηρεσίες και παροχές που παρέχει στις φιλοξενούμενους.
sani 1.jpg
Η Αρχιτεκτονική Μελέτη, το Ιnterior Design καθώς και η επίβλεψη του έργου υλοποιήθηκε από τη εταιρία Nimand Architects της Νίκης Μάνου-Ανδρεάδη.
sani 2.jpg
Στο γεγονός αναφέρθηκε και ο ιδιοκτήτης του Ομίλου, Σταύρος Ανδρεάδης, ο οποίος έγραψε στη σελίδα του στο facebook:
“Πριν λίγες μέρες το εγκυρότερο γερμανικό τουριστικό έντυπο connoisseur circle απένειμε, όπως κάθε χρόνο, τα βραβεία του για το 2018 σε οκτώ κορυφαία ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.
Στο δικό μας SANI DUNES, σχεδιασμένο από την αρχιτέκτονα Νίκη Ανδρεάδη και την ομάδα της των nimand architects, απονεμήθηκε το βραβείο: “best hospitality design award 2018”.
Η πολύ μεγάλη διεθνής αυτή βράβευση, σε ένα ανταγωνισμό απέναντι στις κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες στον κόσμο, είναι μια ιδιαίτερη τιμή για τον όμιλο μας. Παράλληλα είναι και μια περίτρανη αναγνώριση του έργου της αρχιτέκτονος Νίκης Ανδρεάδη, που χρόνια τώρα, έχει σχεδιάσει με μεγάλο ταλέντο, συνέπεια, αγάπη και αφοσίωση τα ξενοδοχεία SANI και IKOS.
Η διεθνής κριτική Επιτροπή των βραβείων έδωσε στο SANI DUNES τον χαρακτηρισμό : “hellenic harmony”.
sani 3.jpg
Πηγή: thestival.gr