Γενικά

Ορίστηκε ο 2ος ημιτελικός Κ-16 ανάμεσα στα Βραστά και τη Βαρβάρα

Τη Κυριακή 24/3 το παιχνίδι

Η ανακοίνωση της ένωσης: Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει τον ορισμό του επαναληπτικού ημιτελικού του πρωταθλήματος Κ-16, μεταξύ των ομάδων ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ – ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ, την Κυριακή 24 Μαρ. 2019 και ώρα 11:00 στο γήπεδο Βραστών.

Αποτέλεσμα πρώτου αγώνα : ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ – ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ : 1 – 2.

Θυμίζουμε ότι, στα πρωταθλήματα υποδομών, τα εκτός έδρας τέρματα δεν μετράνε και, σε περίπτωση επίτευξης ίσου αριθμού τερμάτων στους δυο αγώνες, ακολουθείται η διαδικασία της εικοσάλεπτης παράτασης ( 10 + 10 ) και αν χρειαστεί των πέναλτι. Επίσης, τα έξοδα διαιτησίας στους αγώνες αυτούς ( ημιτελικοί – τελικοί ), βαρύνουν τη διοργανώτρια.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ-14, ( 1η αγωνιστική ) :

Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-14 μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005 – ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 και ορίζει αυτόν εκ νέου για την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 και ώρα 17:00, στο ίδιο γήπεδο ( Κασσανδρείας ).

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close