Το “RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY” επιστρέφει δυναμικά, και θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 5 Μαΐου 2019, εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ Helexpo.
Ένα ξεχωριστό fun run που υπόσχεται μια μοναδική running εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες. Ένα μοναδικό event για όλους εμάς που έχουμε το ίδιο πάθος για το τρέξιμο και θέλουμε να το μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας, ανεξάρτητα από τη φυσική κατάσταση, τις επιδόσεις και την ηλικία.
Στο RUN TOGETHER στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού αλλά να τρέξουμε ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, και να παροτρύνουμε τον κολλητό μας, το ταίρι μας, τον γονιό μας ή το παιδί μας να διασκεδάσουμε, τρέχοντας, για καλό σκοπό καθώς μέσω της διοργάνωσης θα στηρίξουμε το δημοτικό βρεφοκομείο «Ο Άγιος Στυλιανός».
Η εκκίνηση του  “RUN TOGETHER THESSALONIKI” θα δοθεί στην κεντρική είσοδο της ΔΕΘ (πλατεία ΧΑΝΘ), την Κυριακή 5 Μαΐου, στις 10.30 το πρωί, με τους συμμετέχοντες να επιλέγουν μεταξύ 2 διαφορετικών αποστάσεων, των 3χλμ και 6χλμ, ενώ από φέτος προσθέτουμε και ξεχωριστό παιδικό αγώνα (500μ) για παιδιά από 5 έως 12 ετών.
Τα ζευγάρια των συμμετεχόντων μπορούν να αποτελούνται από 2 ενήλικες ή από 1 ενήλικα και 1 παιδί ως εξής: Άνδρας-Άνδρας, Γυναίκα- Γυναίκα, Άνδρας-Γυναίκα, Ενήλικας-Παιδί. Ως χρόνος τερματισμού του ζευγαριού υπολογίζεται ο χρόνος του συμμετέχοντα που τερματίζει 2ος , παροτρύνοντας τους συμμετέχοντες να τρέχουν μαζί βοηθώντας ο ένας τον άλλο!
Με μόλις 10€ το κάθε ζευγάρι συνολικά στην απλή εγγραφή ή 20€ το ζευγάρι στην premium εγγραφή που περιλαμβάνει 2 τεχνικά μπλουζάκια, έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ένα όμορφο δρομικό πρωινό!
Η διαδρομή του αγώνα θα είναι κυκλική, έκτασης 1500 μέτρων, εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ Helexpo με εκκίνηση από την κεντρική είσοδο της ΔΕΘ (πλατεία ΧΑΝΘ) και τερματισμό στο σημείο εκκίνησης. Οι δρομείς που επιλέγουν να διανύσουν τα 3 χλμ επαναλαμβάνουν τη διαδρομή δύο φορές και αυτοί των 6χλμ κάνουν συνολικά τέσσερις στροφές.
Το RUN TOGETHER THESSALONIKI θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Χορηγοί Επικοινωνίας η ΕΡΤ3, η COSMOTE TV, το TV100, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί 102fm, 95,8fm και FM100.
Για εγγραφές αλλά και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο website της διοργάνωσης: www.runtogether.gr