Εντός έδρας ήττα για την Ελπίδα από τον Τορωναίο Αφύτο με σκορ 2-0. Κακό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, με λιγοστές φάσεις και ελάχιστες καλές ενέργειες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την τύχη να προηγηθούν στο 27′ με πέναλτι και να βρουν ένα δεύτερο γκολ στο 87′.
Η Ελπίς χρειαζόταν την νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα ήταν πολύτιμοι στην μάχη της παραμονής. Οι πολλές απουσίες έκαναν το έργο των παικτών του Αριστοτέλη Φλέσσα ακόμη πιο δύσκολο. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί σε καμία περίπτωση δάφνες ποιότητας, η Ελπίς πέτυχε γκολ με τον Γκρίλη στο 15′ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, όμως οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 27′. Μια αδράνεια στην άμυνα έφερε το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μανώλη. Στην συνέχεια η Άθυτος έπαιξε έξυπνα, έκλεισε τους χώρους, δεν άφησε το παιχνίδι να πάρει ποτέ ρυθμό με τις συνεχείς διακοπές και ουσιαστικά κράτησε πολύ εύκολα το υπέρ της σκορ, βρίσκοντας και δεύτερο γκολ στο 87′ με τον Πάτσι.
Καλή η διαιτησία των Παπαδόπουλου, Χρυσαϊδη και Μουτσάκη.

ΕΛΠΙΣ: Καραβασίλη Γ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ, ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ, ΛΙΟΛΙΟΣ Δ, ΛΙΟΛΙΟΣ Δ, ΓΚΡΙΛΗΣ, Καραβασίλη Γρ, ΚΑΚΟΥΡΟΣ, ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ(72′ ΦΛΕΣΣΑΣ), ΙΣΠΙΡΙΑΝΗΣ Γ(79′ ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ), ΙΣΠΙΡΙΑΝΗΣ ΓΙΩΡ(58′ ΝΕΣΤΩΡ)
ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ: PEROJ, ΚΟΥΚΟΥΤΡΙΓΚΑΣ(79′ KAΡΑΣΣΙΑΣ), ΠΑΤΣΙ(90′ ΧΑΜΠΕΖΟΣ), ΣΚΕΝΤΟΣ, ΛΟΓΓΙΝΙΔΗΣ, ΧΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ, Σιδηρόπουλος, MAΝΩΛΗ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ(93′ ΛΙΑΚΟΣ), ΣΙΟΥΖΟΣ, ΤΟDOR
Πηγή άρθρου: elpisvrastamon.blogspot.com