Χθες Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019, σε εστιατόριο της Ουρανούπολης με τη συνεργασία του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, του Δήμου Αριστοτέλη, της ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. και του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής παρουσιάστηκε μία εκδοχή του αριστοτελικού μενού με πρώτες ύλες από την περιοχή μας.
Η Πεμπτουσία του Αριστοτέλη μεταμορφώθηκε σε ένα άριστης ποιότητας και γεύσης μενού πέντε πιάτων συνοδευόμενα από τοπικά κρασιά, λικέρ και τυριά.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, Γ. Ζουμπάς, ο Αντιδήμαρχος, Α. Τσακνής, ο Πρόεδρος της ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α., Λ. Βαλσαμής, η Πρόεδρος του Α.Π.Κ., Ε. Παναγιωτοπούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Ι. Γιώργος, ο Πρόεδρος του Τ.Ο.Χ και της Πανελλήνιας Ένωσης Ξενοδόχων,  Γ. Τάσσιος,  καθώς και ο Γενικός Διευθυντής του Τ.Ο.Χ., Γιώργος Μπρουτζάς, εκπρόσωποι τουριστικών επιχειρήσεων, παραγωγοί και πλήθος δημοσιογράφων.

Στόχος της προσπάθειας όλων των φορέων, αλλά και του Δήμου Αριστοτέλη είναι η ανάδειξη της διαφορετικότητας του τόπου,  μέσα και από τη γαστρονομία,  χρησιμοποιώντας την παρακαταθήκη του Αριστοτέλη και τη  χιλιόχρονη παράδοση της αγιορείτικης κουζίνας.

Οι κινήσεις εξωστρέφειας και προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Χαλκιδικής και ιδιαίτερα του Δήμου Αριστοτέλη θα συνεχιστούν και με άλλες δράσεις και εκδηλώσεις.