Προβλήματα και εκκρεμότητες που έχει… συσσωρεύσει η δημοτική αδιαφορία, συνάντησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος στα Πυργαδίκια, τα οποία επισκέφθηκε επικεφαλής κλιμακίου της «Ομοφωνίας», προκειμένου να ανακοινώσει τις προτεραιότητες που θα έχει η δική του Δημοτική Διοίκηση για την παραθαλάσσια κοινότητα του Δήμου, στο πλαίσιο του προγράμματος «ένας Δήμος, 16 πρωτεύουσες» .
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο Στέλιος Βαλιάνος δήλωσε τα εξής:
«Μετά τους πολύτεκνους χωρίς παιδική χαρά στον Στανό, βρήκαμε στα Πυργαδίκια ψαράδες χωρίς λιμάνι για τα σκάφη τους.
Τα Πυργαδίκια ένα χωριό αλιέων δεν έχει επαρκές αλιευτικό καταφύγιο, αφού ο κυματοθραύστης του, χρειάζεται σοβαρή επέκταση, για να πάψουν τα σκάφη να κινδυνεύουν από τις κακοκαιρίες.
Όπως σοβαρή μέριμνα χρειάζεται το εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης της κοινότητας, όπου παρατηρούνται τεράστιες διαρροές, αφού είναι προορισμένο για να αντέχει 10 ατμόσφαιρες πίεσης, ενώ το νερό έρχεται με πίεση που υπερβαίνει τις 13 ατμόσφαιρες.
Τα δύο αυτά έργα, προορίζονται να βρεθούν ψηλά στις προτεραιότητες της δικής μας διοίκησης, αλλά δεν θα περιοριστούμε σ` αυτά. Στο σχεδιασμό μας για τα Πυργαδίκια, εντάσσονται επίσης η ανάπλαση της πλατείας, η ολοκλήρωση του δημοτικού πάρκινγκ στον χώρο 12 στρεμμάτων που ήδη υπάρχει για το σκοπό αυτό, για να πάψει η ταλαιπωρία κατοίκων και επισκεπτών το καλοκαίρι, η βελτίωση της αγροτική οδοποιίας, αλλά και οι αναγκαίες ενέργειες για την προώθηση της επέκτασης του οικισμού, στα 1500 στρέμματα που προβλέπονται από το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο.
Τα Πυργαδίκια, είναι μια υπέροχη παραθαλάσσια κοινότητα, που θυμίζει… πριγκίπισσα φυλακισμένη στο Πύργο της Δημοτικής Αδιαφορίας. Εμείς, είμαστε αποφασισμένοι να την απελευθερώσουμε.».