Αθλητικά

Κέρδισαν Παλαιοχώρι και Τρίγλια, έβαλαν “φωτιά” στον όμιλο

Οι ομάδες από τη Χαλκιδική κέρδισαν εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.

Η Τρίγλια παρέμεινε στη δεύτερη θέση του 2ου ομίλου επικρατώντας σχετικά εύκολα του Αγροτικού Αστέρα.

Ο κυπελλούχος Χαλκιδικής πέρασε με το εμφατικό 0-3 από τον Εύοσμο χάρη σε τέρματα των Ντούγκα, Μπέσσα και Πάλλα.

Από την άλλη, στο ντέρμπι του 2ου ομίλου στο Παλαιοχώρι ο τοπικός Άρης επικράτησε της πρωτοπόρου Βέροιας με 2-1 με τέρματα των Τσιντογιάννη και Σιμόνι.

Οι ομάδες της Χαλκιδικής βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία σε απόσταση αναπνοής η μία από την άλλη(2η Τρίγλια, 3ο Παλαιοχώρι) με τη Βέροια να νιώθει τη πίεση τους.

Οι τελευταίες 2 αγωνιστικές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τη πιθανότητα ανόδου στη Football League σε θέμα που θα αναφερθούμε τις επόμενες ημέρες.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close