Με όραμα για τον δήμο δηλώνουν ότι θα παλέψουν οι υποψήφιοι του συνδυασμού Νέα Γενιά – Νέα Πορεία με επικεφαλής τον Δημήτρη Τσούφη για τη Ν. Προποντίδα.
Κάποιοι από τον ίδιο συνδυασμό κατέθεσαν λίγες σκέψεις αναφορικά με τους στόχους τους στο ρεπορτάζ του XalkidikiPolitiki από την πολιτική ομιλία στη Ν. Καλλικράτεια.

Ο κ. Αντώνης Αυταράς που είναι και εν ενεργεία δημοτικός συμβούλους εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Δημ. Τσούφης είναι ο επόμενος δήμαρχος. “Ο κόσμος στη Ν. Καλλικράτεια έδωσε το βροντερό παρόν όπως και σε όλες τις άλλες περιοχές που έγιναν ομιλίες. Νομίζω ότι στις 26 Μαΐου θα είμαστε εμείς που θα κληθούμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτές τις δύσκολες απαιτήσεις”, τόνισε ο κ. Αυταράς.
Η κ. Μαρία Μερσινά, υπάλληλος στον ΕΦΚΑ, έχει καταγωγή προσφυγική, και είναι από τη Ν. Τρίγλια. “Θέλω να σταθώ στο πλευρό του επικεφαλής μας και να προσφέρω κι εγώ όπως μπορώ”, επεσήμανε.
Ο κ. Ιωάννης Νίτσιος από τα Σήμαντρα οραματίζεται ένα καλύτερο αύριο για όλο τον δήμο και όλους τους δημότες και για τον λόγο αυτό καταθέτει την υποψηφιότητά του. Η κ. Δέσποινα Τολέρη επίσης από τα Σήμαντρα μπορεί να προσφέρει για τον τόπο της, και πήρε την απόφαση όπως λέει, να κατέβει ως υποψήφια με τον Δημ. Τσούφη για να αποδείξει την αγάπη για τον τόπο της.