ΑθλητικάΔήμος ΚασσάνδραςΧαλκιδική

Ανακοίνωση του δημάρχου Κασσάνδρας, Βασίλη Κυρίτση, για το θέμα της έδρας της Ευρώπης87

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δημάρχος Κασσάνδρας, Βασίλης Κυρίτσης, σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με την έδρα της ομάδας μπάσκετ του Πευκοχωρίου, Ευρώπη87 και την άρση χορήγησης του γηπέδου του Αγίου Παύλου στην Καλλικράτεια.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Πριν από λίγη ώρα δέχθηκα σε προσωπικό μου λογαριασμό (FB) επιστολή από τον κ.Τάσο Μιχαηλίδη μέλος του Δ.Σ της ομάδας μπάσκετ Πευκοχωρίου.

Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα την άρση της απόφασης για την χορήγηση έδρας του γηπέδου Άγιου Παύλου στην Καλλικράτεια στην ομάδα ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ ’87 που αγωνίζεται στην Α2 και αποτελεί τη μοναδική αντιπρόσωπο στο νομό Χαλκιδικής στην κατηγορία.

Διανύοντας μια πορεία σεβαστή και έχοντας απομείνει μόνο 3 παιχνίδια εντός έδρας και βρισκόμενη σε μια κρίσιμη αγωνιστικά φάση και αντί να είναι προσηλωμένη ως προς την αναζήτηση βαθμών, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να αναζητά έδρα.

Οι κόποι και οι προσπάθειες της εν λόγω ομάδας μου είναι γνωστές και πολλάκις έχω δείξει την στήριξη μου σε διοίκηση και παίκτες.

Θα ήθελα να πρυτανεύσει η λογική και από τις 2 πλευρές και να μην ξεχνάμε ότι ο αθλητισμός δεν πρέπει να αμαυρώνεται από τέτοια γεγονότα.

Ο αθλητισμός ενώνει. Θέλω να πιστεύω ότι η Χαλκιδική είναι μία και μοναδική.

Περιμένω όπως και εσείς την ανακοίνωση από την ΑΝΕΤΧΑ της κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου στην Καλλιθέα που θα αποτελεί και γεωγραφικά πια τη νόμιμη έδρα της ομάδας μας.

Θα ήθελα να τονώσω το ηθικό των παικτών και των φιλάθλων και ως δήμαρχος Κασσάνδρας δηλώνω ότι και στη δύσκολη κατάσταση αυτή θα είμαι στο πλευρό σας.

πηγή facebook

 

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close