Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιείται το 14ο Πολυσυνέδριο «Καινοτομία και Ανάπτυξη», αύριο Σάββατο 6 Απριλίου 2019, από τις 9.30’ το πρωί ως τις 9.00’ το βράδυ, στο ξενοδοχείο «The Met”, στην παλιά δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης.
Στο Πολυσυνέδριο συμμετέχουν 55 ομιλητές από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι θα αναδείξουν το νέο, σύγχρονο μοντέλο επιχειρηματικότητας, την καινοτομία στην εκπαίδευση και τον τουρισμό, τους ανθρώπους που καινοτομούν και επιχειρούν και τους start uppers. «Ανθρώπους που επιμένουν Ελληνικά», όπως αναφέρουν και οι διοργανωτές του Πολυσυνεδρίου.
Τη διοργάνωση έχει αναλάβει το www.ka-business.gr.
Εκπρόσωποι φορέων και θεσμών, στελέχη επιχειρήσεων, ακαδημαϊκοί, επιτυχημένοι επιχειρηματίες και start uppers που καινοτομούν θα πραγματοποιήσουν εισηγήσεις και παρουσιάσεις στις εξής θεματικές ενότητες:
-Ποιο είναι το νέο μοντέλο σύγχρονης επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα;
-Η καινοτομία και η επιχειρηματικότητα σήμερα.
-Καινοτομία: Καταλύτης συνεργασίας μεταξύ των παραγωγικών φορέων.
-Γνωρίστε τους START UPPERS μας.
-NEXT GENERATION: Καινοτομία στην Εκπαίδευση.
-Καινοτομία και Τουρισμός.
-Πώς θα έρθουν κεφάλαια στην Ελλάδα – Συνεισφορά Ομογενών.
Οι εργασίες του Πολυσυνεδρίου θα ολοκληρωθούν με τη βράβευση ανθρώπων που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της καινοτομίας.
Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα του 14ου Πολυσυνεδρίου «Καινοτομία και Ανάπτυξη», το οποίο μπορείτε να βρείτε και στην εξής διεύθυνση: http://www.ka-business.gr/pages/innovation/21663/diabaste-to-analytiko-programma-toy-14oy-polysynedrioy
14ο ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ