Αθλητικά

Η διαδικασία των μπαράζ των δεύτερων στους 8 ομίλους της Γ’ Εθνικής

Στο δεύτερο όμιλο τη 2η θέση κατέχει η Τρίγλια

Μια αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ο ΠΟΤ διατηρείται στη 2η θέση που του δίνει τη δυνατότητα να ονειρεύεται την άνοδο στη Football League.

Μετά τη χθεσινή νίκη κόντρα στα Γιαννιτσά με 3-1 (2 Ντούγκα, Σουάνης), οι κυπελλούχοι Χαλκιδικής παρέμειναν σταθερά στη 2η θέση και διατήρησαν την απόσταση αναπνοής από τη πρώτη Βέροια.

Μια στροφή πριν το φινάλε, οι άνθρωποι της Τρίγλιας οραματίζονται την επόμενη μέρα που μπορεί να είναι…ιστορική αν ο σύλλογος καταφέρει να αγωνιστεί στα μπαράζ και επικρατώντας σε αυτά (διπλούς αγώνες) να βρεθεί στη Football League.

Αναλυτικά, η διαδικασία των μπαράζ όπως αναφέρει το άρθρο 14:

Προβιβασμός στη Football League. Μετά την οριστική βαθμολογική κατάταξη των Ομάδων, θα προβιβαστούν στη Football League οι πρώτες Ομάδες από κάθε Όμιλο οκτώ (8) σε σύνολο και οι τέσσερις Δευτεραθλήτριες Ομάδες από τις οκτώ (8), δηλαδή οι τέσσερις Ομάδες που θα προκύψουν από διπλούς αγώνες μετά από κλήρωση. Συνολικά θα προβιβαστούν δώδεκα (12) Ομάδες. Αν μία ή περισσότερες ομάδες που δικαιούται να αγωνιστούν στην Football League παραιτηθούν για οποιανδήποτε λόγο από την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα που ακολουθεί ή δεν δηλώσουν συμμετοχή ή δεν λάβουν αδειοδότηση από την Ε.Π.Ο., εφόσον υπάγεται σε αδειοδότηση η κατηγορία αυτή και εφόσον έχει οριστεί ως ποινή για την μη λήψη άδειας, η ανικανότητα συμμετοχής της μη αδειοδοτηθείσης ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League της επόμενης περιόδου ή αν μία ή περισσότερες από τις δικαιούμενες να προβιβασθούν ομάδες από την Γ΄ Εθνική στην Football League δεν καταφέρουν να συστήσουν ΠΑΕ εφόσον τούτο απαιτείται για τον προβιβασμό τους, τότε το δικαίωμα για προβιβασμό αποκτούν οι τέσσερις (4) Ομάδες που δεν θα έχουν προβιβασθεί από τους διπλούς αγώνες προβιβασμού με την εφαρμογή του άρθρου 20 παρ. 16 του Κ.Α.Π. στους Ομίλους που συμμετείχαν με τα δεδομένα που είχαν στην τελική βαθμολογική τους κατάταξη.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close