Το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον για τις τελευταίες θέσεις που θα οδηγήσουν στη νέα Α1 την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Χαλκιδική με την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων.
Τόσο ο Διγενής όσο και η Ελπίδα επικράτησαν των Μουδανιών και Κρήνης αντίστοιχα. Μάλιστα, το ματς Βραστών-Κρήνης είχε το ανάλογο ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες καθώς και η Θύελλα παλεύει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην Α1.
Συγκεκριμένα, ο Διγενής επικράτησε του ΠΟΜ με 3-2 χάρη σε τέρματα των Κωνσταντινίδη(2) και ένα του Γιαννακόπουλου, ενώ από τη πλευρά των Μουδανιών σκόραρε ο Σαϊτιώτης(2).
Όσο για το ντέρμπι ανάμεσα στα Βραστά και τη Κρήνη τα τέρματα πέτυχαν οι Κακούρος(πεν) και Κυριαφίνης ενώ από τη πλευρά της Κρήνης μείωσε στο φινάλε ο Μανελίδης.
Σχετικά με το τελευταίο εισιτήριο της Α1, όπως όλα δείχνουν, γι αυτό θα παλέψουν Κρήνη(28β), Αρναία(26β), Βραστά(25β) και Λάκκωμα(24β) με τις τελευταίες αγωνιστικές να θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες. Βέβαια, μαθηματικά κι άλλες ομάδες δεν έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στην Α1 αλλά απέχουν βαθμολογικά και είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπούνε σε περιπέτειες.