ΑθλητικάΧαλκιδική

Τρία μετάλλια για τον Χριστόφορο Μποζίνη στο ΡΙΜΙΝΙ της Ιταλίας

Στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Taekwon-do που διεξήχθη στο ΡΊΜΙΝΙ της Ιταλίας 1-8 Απριλίου, ο αθλητής και Προπονητής της Μακεδονικής Φάλαγγας και των Μακεδόνων Μαχητών Νεας Καλλικρατειας, Χριστόφορος Μποζίνης, κατέκτησε 3 μετάλλια.

Συγκεκριμένα:

  1. Χάλκινο μετάλλιο στα τουλ 6 Νταν.
  2. Ασημένιο μετάλλιο στα ομαδικά τουλ, κερδίζοντας και αποκλείοντας την ομάδα της Σλοβενίας και στην Συνέχεια της Αγγλίας, χάνοντας στον Τελικό από την ομάδα της Τσεχίας.
  3. Χάλκινο μετάλλιο στα power test (Τεχνικές θραύσεων) όπου μετά από μάχη στην παράταση με Σκοτσέζο αθλητή και τραυματισμο κατέκτησε την τρίτη θέση.

Στην Γενική βαθμολογία, για πρώτη φορά, η Ελλάδα κατέκτησε την δεύτερη θέση, αφήνοντας πίσω της, παραδοσιακές δυνάμεις όπως: Ουκρανία, Βουλγαρία, Λευκορωσία κτλ.

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close