Την επέτειο των 93 χρόνων ζωής και ακατάπαυστης αθλητικής και κοινωνικής λειτουργίας συμπληρώνει ο ΠΑΟΚ, που ιδρύθηκε σαν σήμερα στις 12 Απριλίου 1926 από πρόσφυγες Μικρασιάτες. Η συημερινή ημέρα είναι η “Μέρα ΠΑΟΚ” και δυο από τους σημερινούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Δημήτρης Πέλκας έστειλαν εκ μέρους και των συμπαικτών τους τις δικές τους ευχές για τα γενέθλια του συλλόγου, στο περιθώριο της παρουσίας τους στην 4η Sportexpo.
Ο γκολκίπερ της ομάδας, Πασχαλάκης: δήλωσε: “Σίγουρα η λέξη που μου έρχεται να πω είναι υπερηφάνεια! 93 χρόνια παρουσίας, ένδοξης ιστορίας και πραγματικά εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να κερδίζει τίτλους αυτή η ομάδα και να γίνει όσο μεγαλύτερη γίνεται στην Ελλάδα. Χρόνια πολλά και εύχομαι να μεγαλώσει όσο γίνεται κι άλλο το όνομα του ΠΑΟΚ”.
Ο Δημήτρης  Πέλκας από την πλευρά του συμπλήρωσε: “93 χρόνια υπερηφάνειας, κατάκτησης… Εύχομαι αυτή η ομάδα, αυτός ο σύλλογος να μεγαλώνει, γιατί είμαστε όλοι μας περαστικοί, αλλά αυτή η ομάδα θα συνεχίσει να υπάρχει. Εύχομαι να είναι λίγο αυτό που ζούμε αυτή τη στιγμή, σε σύγκριση με το μέλλον ώστε να μεγαλουργεί αυτή η ομάδα και να δίνει μόνο χαρά σε όλο τον κόσμο της”.
Στον αγωνιστικό τομέα ο Πέδρο Ενρίκε που χθες τραυματίστηκε στην διάρκεια της προπόνησης υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο.   Αυτό σημαίνει πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός  θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις με τέσσερις εβδομάδες, διάστημα στο οποίο ολοκληρώνεται ο “Μαραθώνιος” του εφετινού πρωταθλήματος. Ο ξένος παίκτης ενδεχομένως να προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου, αφού ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα πρόκρισης έναντι του Αστέρα Τρίπολης.