Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Ημερίδα Ενημέρωσης Γονέων από το τμήμα Μπάσκετ του ΠΟΜ, στο κλειστό Θέατρο Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, την Τετάρτη 10 Απριλίου.
Ο κόσμος αγκάλιασε θερμά αυτή την πρωτοβουλία της ομάδας Μπάσκετ με αυξημένη προσέλευση εν σχέση με την πρώτη χρόνια προσδίδοντας μία δυναμική στην εκδήλωση και δίνοντας μας δύναμη να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια.
Την εκδήλωση προλόγισε ο υπεύθυνος τους τμήματος Μπάσκετ του ΠΟΜ, Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος, τονίζοντας την ανάγκη ενημέρωσης των γονιών πάνω σε θέματα καθημερινότητας που αφορούν τα παιδιά, είτε έχουν άμεση σχέση με τον αθλητισμό είτε όχι.

Αμέσως μετά μίλησαν οι Γιώργος Κονταξής, διατροφολόγος, με θέμα «Αθλητική διατροφολογία» και Αλέξανδρος Τσοπουρίδης, γυμναστής, με θέμα «Κάντε την άσκηση οικογενειακή υπόθεση.»
Μετά τις ομιλίες οι γονείς είχαν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις στους ομιλητές και έγινε μία πολύ όμορφη συζήτηση.
Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν βραβευτήκαν τρεις άνθρωποι, πρωτεργάτες του Μπάσκετ της Χαλκιδικής, ο Μιχάλης Κουτσός, η Ανδρομάχη Δόμβρου και ο Γιώργος Θεοδωρίδης. Τρεις άνθρωποι, που «έφεραν» και εξέλιξαν το Μπάσκετ στη Χαλκιδική αλλά και βοήθησαν στην ανάπτυξη τον ΠΟΜ, ο καθένας από το πόστο του.
Πραγματικά οι μετέπειτα γενιές που ασχολήθηκαν με τον αθλητισμό και το Μπάσκετ, τους οφείλουν πολλά.
Τους ευχαριστούμε όλους και ευχαριστούμε και όλους εσάς που παρευρεθήκατε στην εκδήλωση, γεμίζοντας μας ικανοποίηση αλλά και κουράγιο να συνεχίσουμε. Άλλωστε ο αθλητισμός προσφέρει εντός και εκτός γηπέδων.