ΚεντρικήΜακεδονίαΠολιτική

Σιμέλα Κυριακίδου-Τσιαλούκη – υποψήφια σύμβουλους για την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής με το συνδυασμό του Α. Τζιτζικώστα «Αλληλεγγύη»

Σιμέλα Κυριακίδου-Τσιαλούκη – υποψήφια σύμβουλους για την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής με το συνδυασμό του Α. Τζιτζικώστα «Αλληλεγγύη»:

“Ονομάζομαι Σιμέλα Κυριακίδου-Τσιαλούκη του Αλεξίου. Είμαι 30 ετών, λογοθεραπεύτρια με ειδίκευση στις μαθησιακές δυσκολίες και παιδιά με ειδικές ανάγκες. Ειμαι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Τσιαλούκη, ιατρό στην καρδιαλογική κλινική του Γ.Ν. Χαλκιδικής. Κατοικούμε στο Παλιούρι Χαλκιδικής με την 5χρονη κόρη μας οπου τα τελευταία χρόνια ασχολούμαστε ενεργά με τα κοινά μέσω του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλιουρίου «Θέραμβος» στον οποίο διατελώ πρόεδρος.

Στις επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου, συμμετέχω ως υποψήφια σύμβουλους για την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής με το συνδυασμό του κυρίου Απόστολου Τζιτζικώστα «Aλληλεγγύη».

Η υποψηφιότητά μου στηρίζεται στην αγάπη που εχω για τον τόπο μου, την κοινωνία και τους ανθρωπους που ζουν σε αυτόν.

Η Χαλκιδική είναι ένας τόπος μονάδικός και πολυμορφικός οπως συνηθίζω να τον αποκαλώ που προσφέρει αμέτρητες  δυνατότητες σε όλους τους τομείς.

Το όραμά μου… στηρίζεται στην πεποίθησή μου ότι για την ευμάρεια ένος τόπου, το σημαντικότερο είναι η ενίσχυση της κοινωνίας σε ανθρώπινο επίπεδο πρωτίστως και κατ’ επέκτασην στην καθημερινότητα. Ξεκινώντας από αυτή τη βάση και έχοντας αναπτύξει ένα πλαίσιο επικοινωνίας με τους πολίτες, η ανάπτυξη αποκτά τα θεμέλια που απαιτούνται για να χτιστεί το μέλλον.

Συνεπώς λοιπόν αυτό που μας συνδέει με τον κυριο Απόστολο Τζιτζικώστα και τον συνδυασμό της «Αλληλεγγύης», ειναι το κοινό μας όραμα για μια ανθρώπινη κοινωνία.

Ειναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που συμμετέχω σε μια ομάδα που έχει στόχο να συνεχίσει για μια ακόμα θητεία την επιτυχημένη της πορεία.”

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close