Αθλητικά

Training camp στο Πολύγυρο με την υπογραφή του ΠΑΟΚ

Σε συνεργασία της Νίκης και του δικεφάλου του Βορρά

Οι πράσινοι ανακοίνωσαν το καμπ προπονητικής του ΠΑΟΚ για γεννηθέντες 2005-10 στο στάδιο της πρωτεύουσας που θα γίνει το Σάββατο (20/4).

Δείτε την ενημέρωση της Νίκης Πολυγύρου:

“Αυτό το Σάββατο, 20 Απριλίου, στο Στάδιο Πολυγύρου, η επίσημη ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά του τόπου μας να δοκιμαστούν και να διεκδικήσουν το όνειρό τους!

Η ΝΙΚΗ θα φιλοξενήσει το Training Camp της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ και ήδη προπονητές τμημάτων υποδομής, από κάθε άκρη της Χαλκιδικής μας, έχουν δηλώσει συμμετοχή για τους αθλητές τους.

Δεκτές θα γίνονται συμμετοχές που έχουν δηλωθεί τηλεφωνικά μέχρι αύριο, Παρασκευή 19/04 και μόνο για ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι τα έτη 2005 έως και 2010.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε εγκαίρως με τα τηλέφωνα των υπευθύνων”.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close