Το πάρτι της πόλης συνεχίστηκε μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. Τα 34 χρόνια ήταν πολλά για τους ασπρόμαυρους ωστόσο έδειξαν πως περίμεναν με ανυπομονησία τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον και επικράτησε του Λεβαδειακού με το εμφατικό 5-0 και σφράγισε τη πρώτη θέση, συνεπώς και τη κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Μπορεί όλο το σκηνικό της χθεσινής(21/4) βραδιάς να ήταν συγκινητικό διότι προμηνύει τη κυριαρχία του δικεφάλου στο μέλλον, τη παράσταση, όμως, έκλεψε ο εμβληματικός αρχηγός, Αντελινο Βιειρίνια, που μπήκε στο γήπεδο λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση και γνώρισε την αποθέωση από το κόσμο μέσα σε κλίμα ιδιαίτερα φορτισμένο.
Στο πάρτι ήταν αρκετοί καλεσμένοι που σύνδεσαν επί σειρά ετών το όνομα τους με την ασπρόμαυρη φανέλα. Χαρακτηριστικό και άκρως ενθαρρυντικό για την…επομενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν η έντονη παρουσία παιδιών που απολάμβαναν τη φιέστα τίτλου.
Ο κόσμος πλημμύρισε τους δρόμους όχι μόνο γύρω από τη Τούμπα αλλά και ολόκληρης της πόλης με την ομάδα να μην αφήνει κανέναν παραπονεμένο και μετά τη φαντασμαγορική τελετή στο γήπεδο οδηγήθηκε με ανοιχτό λεωφορείο ως το λευκό πύργο για τη συνέχεια της γιορτής.
Σαν μικρά παιδιά πανηγύριζαν οι παίκτες και όχι μόνο του ΠΑΟΚ βγάζοντας τη πίεση και το άγχος που τους κυβερνούσε όλη τη φετινή χρονιά.
Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει, μαζί του και εκατομμύρια φίλοι της ομάδας που δεν την άφησαν μόνη ποτέ. Όλοι μαζί φτάσανε στη κορυφή.
Φυσικά, η επιτυχία του ΠΑΟΚ έχει ονοματεπώνυμο και δεν είναι άλλο από του Ιβάν Σαββίδη. Με την έλευση του ήταν σίγουρο πως ο δικέφαλος θα άλλαζε… σελίδα.
Φωτογραφία: newsbomb.gr