Αθλητικά

Με επιτυχία διεξήχθη το «training camp» στον Πολύγυρο

Άκρως επιτυχημένη πρωτοβουλία από πλευράς συλλόγων Νίκης Πολυγύρου και ΠΑΟΚ

Στη πρωτεύουσα φιλοξενήθηκε το training camp στο στάδιο του Πολυγύρου. Αρκετά παιδιά με στόχο την ανάδειξή τους με την ασπρόμαυρη φανέλα πήραν μια γεύση από τις προπονητικές μονάδες του ΠΑΟΚ.

Οι απεσταλμένοι προπονητές και υπεύθυνοι ακαδημιών του δικέφαλου του Βορρά (κ.Πουρλιοτόπουλου, του κ.Βλάχου, του κ.Τσιαπακίδη και του κ.Κρινίτσα) απέδωσαν ποδοσφαιρικά στοιχεία στους μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου.

Το παρών έδωσαν περισσότερα από 70 παιδιά από όλες τις άκρες του νομού συμμετέχοντας στις προπονήσεις ώστε να διακρίνουν οι προπονητές του δικεφάλου το ταλέντο των εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών.

Από πλευράς Νίκης, που φιλοξένησε το προπονητικό ραντεβού, εκπροσώπησαν ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής μας, κ.Γεωργακούδης, ο προπονητής της Κ16 μας και επίσημος συνεργάτης της ΠΑΕ, κ.Χατζηστεργίου, ο Γενικός Γραμματέας, κ.Κεχαγιόγλου, ο Γενικός Αρχηγός, κ.Γραμμένος και ο πρόεδρος, κ.Τζηρίτης.

*Φωτογραφίες Νίκη Πολυγύρου

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close