Αθλητικά

Αίτημα… στήριξης της Τρίγλιας από τη Νίκη Πολυγύρου

Πρότεινε την αναβολή ή την αλλαγή ημερομηνίας των αγώνων της 5/5

Η Νίκη Πολυγύρου έστειλε επίσημο αίτημα αναβολής ή αλλαγής ημερομηνίας των αγώνων της ΕΠΣΧ που είναι προγραμματισμένοι για τη Κυριακή 5/5.

Ο σκοπός είναι να στηριχθεί η Τρίγλια στο δύσκολο παιχνίδι μπαράζ ανόδου με το Νέστο Χρυσούπολης και να έχουν τη δυνατότητα όλοι να βρεθούν στο γήπεδο του ΠΟΤ.

Κίνηση που δείχνει αν μη τι άλλο το γεγονός πως η Χαλκιδική έχει μετά από πολλά χρόνια τη δυνατότητα να εκπροσωπηθεί στις επαγγελματικές κατηγορίες και η στήριξη ολοκλήρου του νομού είναι απαραίτητη.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close