Άφωνο έμεινε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS από την γιορτή-τίτλου του ΠΑΟΚ.
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα  κάνουν μία μεγάλη γιορτή, που δείχνει το στάδιο να… μοιάζει ότι έχει πάρει φωτιά», είναι ο τίτλος της αναφοράς του CBS, που παραθέτει σειρά από βίντεο με τους πανηγυρισμούς των φιλάθλων για την κατάκτηση του τίτλου:
«Νομίζεις ότι ξέρεις πώς είναι να κάνεις πάρτι; Ο ΠΑΟΚ θα προσκρούσει στη γενική σου αντίληψη και θα κάνει τους οπαδούς της ομάδας σου να αισθάνονται ντροπή για το πώς διοργανώνουν φιέστες. 


Ο προπονητής της Πόρτο Σέρτζιο Κονσεϊσάο:«Ο ΠΑΟΚ μου έμαθε να είμαι ηγέτης!»
Υπόκλιση στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον προπονητή της Πόρτο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, o oποίος δεν δίστασε να  παραδεχθεί ότι ήταν ο σύλλογος  που του ‘έμαθε να είναι ηγέτης!
«Συγχαρητήρια στο ΠΑΟΚ, είναι κάτι περισσότερο από τιμή μου  που υπήρξα  αρχηγός του . Ήταν ένας σύλλογος που μου έμαθε να είμαι ηγέτης, να ζήσω το πάθος των οπαδών τόσο έντονα όσο αισθάνομαι  το ποδόσφαιρο», έγραψε ο Πορτογάλος στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Parabéns ao @paok_fc, mais do que a honra de ter sido capitão, foi um clube que também me ensinou a ser líder, a viver a paixão dos adeptos de forma tão intensa como a que sinto pelo futebol

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sérgio Conceição (@sergioconceicaoofficial) στις

 

«Βροχή» τα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

«Βροχή» καταφθάνουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τα συγχαρητήρια μηνύματα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σύλλογοι, ομοσπονδίες, πολιτικά πρόσωπα, φορείς και αθλητές, εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Υπάρχουν και αρκετά από το εξωτερικό και δη από ανθρώπους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Οπως του Πορτογάλου τεχνικού της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, που φόρεσε στο παρελθόν την φανέλα του ΠΑΟΚ  και χρημάτισε και αθλητικός διευθυντής της ομάδας. Συνεχάρη την ομάδα με την εξής ανάρτηση: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, εκτός από την τιμή που έχω νιώσει φορώντας το περιβραχιόνιο του, ήταν ένα κλαμπ που με δίδαξε πώς να είμαι ηγέτης και να νιώθω το φοβερό πάθος των οπαδών όσο έντονα το νιώθω για το ποδόσφαιρο».
Δυο ακόμα μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ο Ίκερ Κασίγιας, αλλά και ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ αναφέρθηκαν με συγχαρητήριες καταγραφές σε πρώην συμπαίκτες τους, πρωταθλητές σήμερα με τον ΠΑΟΚ.  “Συγχαρητήρια Μαραντόνα”, σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία του Σέρτζιο Ολιβέιρα ο Κασίγιας, ενώ ο Αφρικανός επιθετικός της Αρσεναλ, ανέφερε: “ο πρωταθλητής είναι εδώ”, σε σχετικό ποστάρισμα του Τσούμπα Ακπόμ.